Služby

K tomu, aby se Vaše zahrada stala místem odpočinku a relaxace, Vám můžeme pomoci. Nabízíme plně profesionální služby z oblasti: 

  • Zahradní architektura: zpracujeme Vaši zahradu v 3D digitálním rozměru, uvidíte ji zbarvenou v jakémkoli ročním období z různých pohledů v perspektivě či axonometrii.

 

  • Výběr rostlin: při projektování dbáme na výběr rostlin v první řadě! Ne na každou zahradu se hodí ta samá zeleň. Každá zahrada má své specifické mikroklima, které výrazně ovlivňuje růst a vývoj rostlin. Díky spolupráci s několika okrasnými školkami pracujeme s opravdu širokým sortimentem rostlin a díky tomu jsme schopni i v nepříznivých podmínkách zvolit velmi kvalitní zeleň, ať už po stránce odolnosti, tak i estetiky.

 

  • Zakládání a údržba travních ploch: velice důležitá a nedoceňená problematika zahrad. Většinou se každý zaměřuje na pestrobarevnost rostlinných kultivarů, na zahradní dekorace, doplňky, ale zapomíná na trávník. Ten je při nejmenším stejně tak důležitý jako zeleň. "Vždyť je to koberec vašeho obyváku"  Jsme schopni zajistit velice kvalitní trávník, ať už výsevem, nebo pokládkou travních koberců.

 

  • Stavba a údržba zahradních jezírek: voda je ve všech svých podobách jedním z nejúžasnějších prostředků, kterými lze zahradu obohatit. Nebojte se a vstupte do vodního ráje, vytvořte si něco jiného, originálního. Správně vytvořené a osázené jezírko dá méně údržby než jakýkoli intenzivní trávník. Důležité je vědět, jak na to a vyvarovat se základních chyb. Na Vaše přání upravíme jezírko tak, aby harmonicky ladilo s okolní zahradou.

 

   22062010029